„Тялото Помни“

(Прозрение, Телесно Преработване на Болезнени Преживявания и Свързване с Нашата Вътрешна Сила)

31 март-2 април 2023, София

Заповядайте за участие и/или за обучение в серия семинари по системни констелации! Ще работим с това, което тялото помни – понякога без да си даваме сметка – или с това, което активно ни напомня за преживяна болка, наша и/или в предишните поколения. В синхрон с последните находки на невронауката и клиничната практика с травми, чрез по-специален сетивен фокус върху чувства, усещания, болки и тежки мисли, ще работим за намиране на облекчение от травми от различен произход (от най-ранните детски травми до скорошни дълбоки емоционални наранявания) – в баланс на личното преживяване и колективната или презпоколенческата травма. 

Констелациите, съпроводени с по-специфичното внимание на сенсорномоторната психотерапия към тялото, са един от най-добрите методи за намиране на верния за нас път към себе си, към любими хора и полета на дейност, към децата и семейството, към колеги, работа, творчество и към живота като цяло. Този тип констелации помагат за идентифициране и отстраняване на скрити сили вътре в нас, които ни спират от растеж и развитие в личен и професионален план; помагат също и за намиране и изкореняване на причини за болки и болести и други видове страдание на тялото и душата, и ни свързват с ресурсите, които имаме или с наши нови сили.

Ще прилагаме разнообразни и взаимно обогатяващи се методики информирани от: семейни констелации; травми на идентичността (Франц Руперт); и клинични терапевтични практики следващи Пат Огдън, Питър Левин, Габор Мате и Бесел Ван Дер Колк. Ще изследваме как тялото се променя с травмите и как да го върнем в здравето като прекъснем обвързаността на физическите преживявания с невъобразимата болка. Всеки път, ще има различен акцент на техника/работа. Аз работя с констелации от 2005 година. Ето повече за мен тук: https://didispencer.com Преподавам и социална антропология в Оксфордския Университет от 2004 година и работя свързвайки академичното и приложното в системните констелации. Много ще ми е драго да работим заедно.

Всеки семинар протича на Орлов мост, София, в малка и много топлосърдечна група до 18 души:

Петък 31 Mart: 17.30-20.00ч. обучителна част с теория и демонстрация (обучителната сесия е само за психотерапевти);

Събота и неделя (1-2 април): 10.00-18.00ч. работа с клиенти (само шест места със заявка за работа на ден);

Дати през 2023:

31     Март-2 Април 2023

9-11    Юни 2023

Местата са ограничени. Предимство за участие имат записаните за двата дни – събота и неделя. Цени:

  • петък вечер обучение: 40 лева
  • два дни с констелация: 150 лева
  • един ден с констелация: 100 лева
  • два дни без констелация: 110 лева
  • един ден без констелация: 80 лева
  • може да има и отстъпки при специални случаи или когато е възможен друг вид обмен, включително при недостатъчни доходи, при участие на семейни двойки и деца, млади хора или на терапевт с клиент, или при помощ с маркетинг като довеждане на нови участници (моля, пишете ми без колебание, ако има такава нужда).

Ако предпочитате, потърсете ме за индивидуална констелация в София или онлайн (не в група). 

Моля пратете заявка до: spencer.dimitrina@gmail.com или на телефон/whatsapp/viber/telegram: 00447590613752.

%d bloggers like this: